Hallo det var ett tag sedan..............

äntligen har jag blivit ett år äldre så jag kunde få en massa roliga födelsepresenter. Jag fick jätte många fina presenter och hade en urfin födelsedag. En väldigt användbar present fick jag av min fina sambo johan.......

....... en dator-ALLDELES EGEN :-))

så nu är jag på gång igen.....

men men tyvärr har jätte många bilder försvunnit. Så jag har ringt runt till alla valpägare och bett dem skicka ett foto på deras underbara små liv så jag väntar troget tills jag har fått in alla bilder.

Men jag vill passa på att presentera kullens namn, och de bilder jag har kvar. Ni kan inte ana vad vi döpte valparna till-  Jo, men självklart efter rävsorter, vi har använt det latinska namnen- fiffigt !!! eller hur:-))

Så Kullen heter Gesalatis Vulpes ....... - direkt översättning blir det Kärlekens Rävar....


Gesalatis Vulpes Velox - "Måzart" hane nr.1 som ägs av Kjell Blomberg o Olga Pustoroyt Blomberg från Enköping


Gesalatis Vulpes Corsac - "Zaci" hane nr.2 som ägs av Ann-Christine Holgersson o Ingemar Elmlund från Karlskrona

Gesalatis Vulpes Pallida - "Sally" tik nr 3 som ägs av Ulrika Andersson från Rydaholm



 Gesalatis Vulpes Chama - "Gredelin" tik nr 4 ägs av mig(Louise) och självklart bor i Hököpinge. Ni får nöja er med en bild endast på "Gredelin". De som känner mig väl vet att jag har svårt för att fastna på bilder:-))


Gesalatis Vulpes Lagopus - "Zenon" hane nr 5 som ägs av Pär Guthagen o Jessica från Anderslöv. Tyvärr så var det en av "familjebilderna" som försvunnit. Men fann en fin bild på Zenon:-)

Gesalatis Vulpes Ferrilata - "Viska" tik nr. 6 som ägs av Maria Karlsson från Våxtorp.

Gesalatis Vulpes Ruepelli - "Frost" hane nr.7 som ägs av familjen Nordström från Jonstorp.


Gesalatis Vulpes Zerda - "Mira" ägs av Cecilia Eklund från Umeå

Alla valparna mår jätte bra. En sammanfattning från samtliga valpägare är att de är bitiga har lite svårt för att bli rumsrena men otroligt tillgivna:-))))

//Tjidevipp


TEKNIKENS VÄRLD

teknikens värld fungerar inte alltid som man själv vill. Jag har tyvärr inte kunnat sätta in bilder ännu på alla valparna när de hämtades. Allt detta är på grund av dator haveri..........detta är otroligt frustrerande.......

men så snart som allt är fixat så sätter jag in bilder på de underbara gudomliga små bitiga varelserna


//Tjidevipp

RSS 2.0