Ännu en dag i valplådan & ett välbehövt kvällsdopp



Även om valparna sover mestadels utav tiden så börjar de bli medvetna om miljön runt omkring sig. De kravlar runt i valplådan och hittar en liten gömma i lådan så passar de på att "gosa" in sig.


Valparna behöver som sagt fortfarande vila största delen av dygnet, men under perioden diande och sömn kan de försöka stöta till och få omkull varandra. Allt detta gör att valparna går vidare i sitt livslärande och börjar komma underfund med vem den är genom att integrera med sina kullsyskon. Valparnas luktsinne är så pass utvecklat att det räcker med att jag kommer in i valprummet så kan de lukta mig och börjar kravla omkring. 

Det mest fantastiska i en valplåda är att helt plötsligt i en valps pågående "kravelstund", så kan de plötsligt bara falla ner i en skön sovställning.........


Ibland behöver man lite pause från hemmet. Jag, Johan, Jack & Tingeling passade på att åka ner och bada i Höllviken medan Cornelia & Ottilia var Krusmynta- & valpvakt


Det var en helt underbar solig och helt vindstilla kväll


Det finns ingen som slår Tingeling i bröstsimm- hon är bara bäst.... det finns inget som Tingeling älskar mer än att simma- tja...!! hemmalagade köttbullar står ganska högt upp på listan:-)


En väldigt bra dag & en fantastisk vacker kväll där både tvåbenta och fyrbenta är ytterst nöjda


//Tjidevipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0