TJH(PTRH) Gesalatis Vulpes Chama ”Gredelin”

TJH(PTRH) Gesalatis Vulpes Chama ”Gredelin”

http://www.rasdata.nu/tollare/hund/2009/s5338109.htm
 
 
Gredelins mamma var en trygg, cool och fantastiskt sammarbetsvillig Dam. Hon fick meriterna SE VCH TJh(FM) Vildandens af Tingcha " Krusmynta". Hon blev 2008 tjänstehund inom försvarsmakten(patrullhund) men innan dess så han hon även med att bli Svensk Viltspårchampion, Juniortollarmästare 2005,placerad, 1 nkl + trevligaste ekipage retrieverprov Halmstad 2007, 2 ökl och provbäst retrieverprov 2008, 1 ökl Tollingprov, 1 ökl inoff Tollingprov + provbäst, godkänt apporteringstest, 2 Workingtest Nkl, 1 lydnadsklass II, Cert och BIR Sofiero 2007, MH- test
Gredelins mormor var en underbar "snäcka" med mycket arbetsglädje och kvicktänk. Hennes meriter under åren blev; SE UCH SE VCH Vildandens Knipa Af Nortchi " Tingeling" = svenska utställningschampion med jaktmeriter,1 pris ökl retrieverprov, Godkänd i juniorklass jaktprov Tollarspecialen 2002 och PROVBÄST, 2:a i tävlan om Juniortollarmästare 2002, 2 pris ökl tollingprov, 2 pris i SSRK Workingtest, Godkänt Jägareförbundets Apporteringstest, viltspårchampion, tävlat i Elitklass Lydnad, fick 2 pris, utfört MH-test. 
Gredelin som är en fantastisk omtänksam arbetsmyra. En socialbegåvad & lättlärd hund som har en typ " av och på" knapp. Hon har mestadels av sin karriär varit inom försvarsmakten, det har tagit nästan All vår tid. Hennes andra meriter förutom Tjänstehund (patrullhund) inom Försvarsmakten, så har hon godkänt anlagsklass i viltspår och vi har ställt upp en gång på tollarspecialen- men tyvärr så hade hon lite bråttom ner i vattnet och gjömde av att lyssna på mina kommando så vi fick åka hem utan pris. Men tyckte det ändå var en bedrift för började jaktträna henne ca 2 månader innan tollarspecialen:)
Vi har även ställt upp i Hv-skallet 2015 där vi kom på 3:e plats med vår patrull gå gärna in och läshttps://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2015/06/pris-utan-tavling/
 
Som Ni har sannolikt insett när Ni både har läst om Mirakel och Gredelin så kommer det att bli arbetsvilliga trevliga hundar med mycket energi och livsglädje.
Eftersom föräldrarna, farfar- & morföräldrar och gammelfarfar- & gammelmormorföräldrar har bruks-, jakt-, spår-,lydnads- och utställningsmeriter så kommer dessa valpar att trivas bäst hemma hos någon som är intresserad av att förädla dessa Arvsanlagen vidare. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0